Hoinar prin Piața Matache

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Vă place muzica folk? Atunci nu trebuie să ratați lansarea albumului “Hoinar prin Piața Matache”. Pe 11 februarie, ora 19:30, la Teatrul Excelsior.

Hoinar prin Piața Matache este albumul de debut al unuia dintre cei mai îndrăgiți oameni din blogosfera autohtonă: Marius Matache. Un artist pe care unii îl cunosc deja. Iar ceilalți vor avea prilejul să-l cunoască pe parcursul concertului din 11 februarie (biletele pot fi procurate de la casieria Teatrului Excelsior la prețul de 32,40 lei sau online, de pe Bilete.ro).

“De ce la teatru? Pentru că, măcar la concertul de lansare, nu vreau sa fie fum, nu vreau sa fie zgomot de sticle, nu vreau să stăm înghesuiți pe scena. Vom avea noi suficiente emoții ca să avem grija celor ajunși din greșeala la un concert și care stau pentru că afară e frig. Știu ca asta înseamnă bilete mult mai scumpe decât erau oamenii obișnuiti, că unii vor spune că “m-am ajuns”, că mă cred “mare artist”. Le cer scuze, dar prefer ca fumul sa fie doar de la recuzită, nu de la țigări. Prefer să stați comozi în fotoliile de pluș vișiniu decât înghesuiți pe cele de lemn din vreo pivniță bucureșteană. Prefer un sunet bun pentru voi și pentru mine, prefer să am la butoane un om de talia lui Victor Panfilov, un sunetist și un om de studio excepțional, decât să mă rog de cineva să îmi dea un pic de voce în monitor. N-o să mă supăr niciodată pe oamenii pentru care suma e prea mare (știți cât iubesc studenții, că doar am parte de ei zilnic), pe ei îi înțeleg. Nu mă interesează comentariile celor care oricum nu vin la concerte dacă trebuie plătit biletul. În fond, e suficient să cumpărați sau nu biletul, nu trebuie justificări de ce da sau de ce nu.” (Marius Matache)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu