Acoustic Bloggers: concert umanitar

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Astăzi, 13 aprilie 2011, de la ora 20:00, în Club A’Live București, bloggerii, twitteriștii și orice fel de activiști 2.0. sunt provocați la o întâlnire muzicala, ce va purta numele de Acoustic bloggers – in concert.

Cu alte cuvinte, bloggerii sunt invitați pe scenă, să cânte. În spatele lor va sta Acoustic Bloggers Band, formată din oameni obișnuiți cu scena, care îi va acompania, dar și consilia în alegerea piesei sau pieselor pe care ei, bloggerii, le vor cânta în fața publicului.

Invitat special va fi A. G. Weinberger, care va cânta doua piese în cadrul concertului umanitar.

Nu se va percepe taxă de intrare, dar cei prezenți sunt invitați să doneze cât pot pentru Marian Teofan, un băiețel în vârstă de 1 an bolnav de leucemie, în urnele ce vor fi disponibile la club.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. Poate fi transmism live concertul?

    1. Eugen,

      Concertul are un caracter umanitar. Prin urmare ideea este ca oamenii sa mearga acolo pentru a-l ajuta pe micutul Marian…

      [Actualizare:] Acum am aflat: se va transmite pe privesc.eu

Adaugă comentariu