Revelion ca altădată

Teatrul În Culise sărbătoreşte revelionul în stil clasic!

Pe 31 Decembrie vă aşteptăm la casa din Str. Ştefan Mihăileanu nr. 53 să vă bucuraţi de un “Revelion ca altădată”, unde veţi putea viziona cele mai bune momente din revelioanele dinainte de 89, vei avea parte de muzică live şi o atmosferă pe care nu o vei regăsi în niciun alt club din Bucureşti.

Senzațional! Extraordinar! Incredibil! Nu o să îți vină să crezi!

E cel mai aşteptat moment al anului! Şi nu e vorba despre sfârşitul lumii. Pe 31 Decembrie să nu stai în faţa televizorului şi să aştepţi un revelion ca în vremurile bune… când poţi să vii ÎN CULISE să-l TRĂIEŞTI!

Te întâmpinăm cu momente celebre din revelioanele de altadată interpretate de actorii din Culise, te delectăm cu băuturi fine, adevărate miracole cu alcool, iar ca să simţi cu adevărat sărbătoarea românească vei găsi pe mese platouri pline de gustări reci delicioase, o adevărată explozie de gusturi. Nu vor lipsi nici artificiile, produsele de cofetarie şi baia de şampanie.

Foarte important să-ţi iei simţul umorului cu tine pentru că te aşteaptă o noapte plină de neprevăzut.

Cu: Ionuţ Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frăţilă, Ştefan Nistor. Regia: Cristian Bajora. Muzica: Mihai Mosoi şi Vasile Pitonov.

Pentru detalii vă aşteptăm pe site sau la numerele de telefon: 021.320.20.59 sau 0735.026.762.

Pe 31 Decembrie petrece la Teatrul În Culise un Revelion ca Altădată! Tu trebuie doar să te simţi bine, de restul ne ocupăm noi! Spectacol, muzică live, MC şi DJ, Open Bar şi Bufet Suedez până dimineaţa târziu.

Mulţumim partenerilor media: Şapte Seri, Zile şi Nopţi, România Liberă, Modernism, Webcultura, Oraşul Meu, ArtWe, Port.ro, Metropotam, Teatral.ro, Vip News, HypeStreet.ro, ArtAct Magazine, Ziarul Metropolis.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu