Trei Piese Scurte Fara Sex

O premieră, În Culise. Miercuri, 17 octombrie. La ora 20:00.

Trei – pentru că e cu trei actori. Piese – pentru că sunt texte de teatru. Scurte – pentru că nu sunt lungi. Făra sex – pentru ca nu sunt despre sex (deşi e greu să vorbeşti sau să faci ceva timp de 2 ore fără să aminteşti despre asta).

O experienţă marca În Culise, un spectacol care foloseşte întreg spaţiul din Ştefan Mihăileanu 53 – barul, sala de teatru, mansarda, un spectacol despre tine, despre noi, despre viaţă, despre nimicul din jurul nostru, despre lucrurile frumoase, despre actori, despre desene animate, despre McDonald’s şi hamburgeri, despre pistoale şi clovni.

O comedie – pentru că vei râde cu gura până la urechi (garantat În Culise) – Trei Piese Scurte Făra Sex este un spectacol complet care va aduce publicul spectator în stări şi gânduri unice – va problematiza şi va explica, va da răspunsuri şi va întreba – un produs cultural de certă valoare.

Texte: Rodrigo Garcia – Lucru; Theo Herghelegiu – O seară cu BG; Aldo Nicolaj – Actorul. Cu: Ionuţ Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Alex Vlad. Regia: Cristian Bajora. Durata: 2 h.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu