Suflet de Adam: invitatie la pantomima

Odată cu venirea primăverii, Asociația Art&Co a invitat publicul la avanpremiera spectacolului de pantomimă “Suflet de Adam”, un one man show cu Eduard Adam.

Astfel, în sala intimă a Teatrul Nottara, preț de 50 de minute, publicul este invitat la o experiență unică ce împletește bucurie, tristețe, tinerețe, entuziasm, sinceritate și curaj.

De ce curaj? Curajul unui suflet de a visa, de a provoca, de a realiza și de a păstra un echilibru  fragil între concretul vieții de zi cu zi și aspirațiile sale către Cer. Utopic? Posibil? Vă invităm la spectacol pentru a afla…

Premiera va avea loc în data de 26 Martie 2012, la Teatrul Nottara (B-dul G. Magheru, nr. 20), la ora 19:30.

De ce tocmai pantomimă?

“Spectacolul acesta mi-a scos sufletul… Asta era și ideea. Idee care, iată, readuce pantomima pe scena Teatrului Nottara. Am ales pantomima fiindcă tăcerea și muzica pot exprima de multe ori ceea ce cuvintele nu sunt în stare s-o facă. E greu să minți cu corpul, iar dacă ți-l cunoști și ți-l respecți, el te ajută să spui povești. Povești adevărate.” (Eduard Adam)

Un bilet întreg costă 18.02 lei iar un bilet redus 12.72 lei și se pot achiziționa de la agenția de bilete a teatrului Nottara zilnic între orele 10.00-20.00 sau online, pe site-ul nottara.ro.

Concept: Tana Roșca, Mihai Răzuș, Eduard Adam. Video design: Cătălin Crețu. Sunet: Răzvan Cârligeanu. Lumini: Richard Stan.

Eduard Adam este din mai 2007 actor al Teatrului Naţional din Bucureşti unde-l puteţi vedea în “Molto, gran’ impressione”, “Încă-i bine”, “Sânziana şi Pepelea” sau în rolul lui Ross din “Macbeth”, în regia lui Radu Penciulescu. Este membru al companiei Passe-Partout a lui Dan Puric, iar la Sala Rapsodia, îl puteți vedea în spectacolul de pantomimă “România. Închis pentru inventar”, un spectacol despre perioada comunistă, regizat de Dragoş Huluba.

Asociația Art&Co, fondată 2007, are ca scop inițierea, dezvoltarea și promovarea acțiunilor cultural-educaționale, contribuind la susținerea accesului la informație, valorificarea patrimoniului cultural – la nivel național și internațional – cât și libera exprimare.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu