The Diplomatic Agenda – Tune into cultural diplomacy!

3, 2, 1: On Air! The Diplomatic Agenda prinde frecvența diplomației culturale.

The Diplomatic Agenda 2013, un proiectul marca International Affairs (comunitate Voluntari pentru Idei și Proiecte România) își desfășoară prima ediție între 22 și 26 aprilie la Clubul Țăranului, București.

Desfășurătorul cuprinde cinci conferințe susținute de speakeri internaționali (videoconferințe) și speakeri români, specialiști în domeniu, care vor aduce în prim-plan cinci subiecte aferente diplomației culturale:

• 22 aprilie – Diplomație culturală. Impactul în politicile internaționale;
• 23 aprilie – Social Media. Impact la nivel civic, cultural și politic;
• 24 aprilie – Nation Branding;
• 25 aprilie – Conservarea artei;
• 26 aprilie – Jurnalismul de război.

The Diplomatic Agenda 2013 își propune să reunească tineri din mediul universitar românesc, studenți și masteranzi pasionați de domeniul diplomatic și care manifestă un interes special fața de mediul cultural și social actual.

Dacă ești unul dintre acești studenți, primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a fi alături de noi la prima ediție a proiectului este să completezi formularul de aplicare până pe 20 aprilie, ora 23:59, pe site-ul: www.thediplomaticagenda.com.

Tune into cultural diplomacy!

Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 14 ani organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu