The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra

Pe 13 mai 2013, publicul meloman este invitat să urmărească la Sala Palatului  spectacolul “The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra“,  un concept muzical inedit, în premieră în România, produs de Phoenix Entertainment Classics.

Muzica memorabilă a legendelor de la The Beatles va fi readaptată și interpretată în manieră clasică. Alături de Orchestra Simfonică București, vor participa un toboșar și un cor format din 15 voci. Două genuri de muzică, aparent diferite, se vor îmbina armonios într-o prestație extraordinară, plină de virtuozitate, care se adresează atât fanilor rockului clasic, cât și simpatizanților muzicii clasice.

Alături de instrumente precum vioara, oboiul, flautul și alte elemente specifice orchestrei, spectatorii vor fi lua parte la o călătorie deosebită prin discografia The Beatles. Piese de referință precum “Let it be”, “Hey Jude” sau “Yesterday” se vor înfățișa publicului sub un aspect grandios, interpretarea fiind melodioasă, dar plină de energie.

Acesta este primul eveniment de acest tip dintr-o serie prin care se dorește readucerea la viață a unor monștri sacri ai muzicii, într-o formă distinsă, formidabilă, așa cum merită aceste nume mari care au influențat destinul muzicii așa cum o cunoaștem astăzi.

Orchestra Simfonică București numără 70 de muzicieni extrem de talentați, apreciați în carierele lor solo, deținători de numeroase premii câștigate în țară sau în străinătate.

Flexibilitatea în alegerea stilurilor muzicale diverse s-a concretizat prin seria de concerte SYMPhoenix, susținute în perioada 2010-2011 alături de celebra trupă Phoenix, sau în colaborările cu artişti români de talie internaţională precum soprana Angela Gheorghiu sau violonista Corina Belcea.

“The Beatles interpreted by Orchestra Simfonică București” – un spectacol fabulos cu o producție fără precedent este un concept inedit pe piața românească, de la care nici un iubitor al muzicii bune nu trebuie să lipsească.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 20016011080 și 50 de lei, prin rețeaua Eventim, magazineleOrangeVodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pewww.eventim.ro.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu