Teatrul Nottara si-a suspendat activitatea

Suntem mai săraci cu încă un teatru…

Luni, 23 noiembrie 2015, echipa Teatrului Nottara a anunțat că a suspendat “pe termen nedefinit” organizarea tuturor spectacolelor și evenimentelor programate în sălile situate pe Bulevardul Magheru. Clădirea în care funcționează cunoscutul teatru are bulină roșie, adică prezintă risc seismic maxim și, în plus, fiind în proces de retrocedare, nu poate fi consolidată până la finalizarea procesului.

“Având în vedere dispoziţiile Legii nr. 282/2015, publicată în Monitorul Oficial nr. 806 din 19 noiembrie 2015, de completare şi modificare a Ordonanţei Guvernului nr. 20/1994, privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor existente, vă aducem la cunoştinţă cu regret faptul că, începând cu data de 23.11.2015, teatrul nostru este obligat să dispună suspendarea organizării tuturor spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile situate în Bd. Magheru nr. 20, sectorul 1, pe termen nedefinit.

Vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră în legătură cu recuperarea sumelor de bani aferente biletelor vândute până în acest moment, pentru spectacolele anulate.

De asemenea, vă asigurăm că teatrul a depus şi va depune, la toate autoritățile competente, absolut toate diligențele necesare pentru rezolvarea de urgenţă a acestei situații, solicitând Primăriei Municipiului Bucureşti, în subordinea căreia ne aflăm, inclusiv punerea la dispoziție a unui alt spaţiu, în vederea susținererii temporare a reprezentaţiilor noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Teatrul-Nottara

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu