Implozie de informație

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Cât de interesant este să găsești în orice rețea de socializare citate motivaționale care îți transmit că pentru a reuși tot ce îți propui ai nevoie de un mindset în acel sens? Iar apoi ți se spune că trebuie să faci cutare și cutare lucru? Dar care e cea mai dificilă parte? Stephen King spune că e exact acel moment dinainte să începi să faci ceva. Odată ce te pornești, e gata? Poți spune că ai și reușit?

Nu îți spune nimeni cum să îți schimbi mindsetul, cum să gândești ce să faci pentru că este esențial să îl găsești singur, să te autoghidezi, ce-i drept să înveți, dar să adaptezi toate astea la propria-ți situație. Well, din ce am observat, este mult prea greu să gândim singuri, pentru noi și preferăm să ascultăm păreri, să ne uităm în stânga și-n dreapta.

Dar de ce nu observăm că toate acele răspunsuri sunt în interiorul nostru? Sinele nostru știe tot deja, învață cum să te privești. E greu? Da. Foarte. Avem nevoie de un singur trigger. Ceva minuscul și nesemnificativ poate. O întrebare. Un gând. O imagine. O revelație. Un tatuaj. O țigară. Un duș crud de fierbinte. O rază de soare ca să vezi că viața ta e mult prea frumoasă ca să renunți la ea și să o dedici oamenilor din jur (agresori sau nu, nu contează). Orice.

Cum să schimb felul în care gândești pentru o viață mai bună.
Un titlu perfect de bestseller.

Ghici ce, asta înseamnă îmbunătățiri financiare pentru idei antice remodelate în limbaj contemporan. Când răspunsul, din toate timpurile astea, e doar în noi.

Leonte Eleny

Leonte Eleny De același autor

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici. Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul aceluiași formular.

Recomandări

Adaugă comentariu