Teatrul InDArt vă invită la Manifestul Iubirii

Pe 14 februarie de la ora 19:30 in Caffe Tabiet ridicam Baricada Iubirii si vom face o revolutie de culoare – Vom scrie impreuna MANIFESTUL iubirii pentru ca indraznim sa IUBIM, sa VISAM si sa CREDEM IN IUBIRE!

Chiar daca esti singur si iti cauti dragostea, chiar daca esti casatorit, logodit, sau ai pus deja ochii pe cineva, aici la noi in ziua iubirii totul devine realitate. Ne vom distra prin jocuri haioase, vom face declaratii de declaratii de dragoste,vom rade, vom dedica piese persoanelor iubite si….vom elibera certificate de casatorie pentru o zi .

Silvia Gagu si Mihai Ene ne vor canta si incanta cu cele mai frumoase piese de dragoste, vom rade cu si… de Daniel Budeanu iar Bogdan Gagu va fi maestrul nostru de ceremonii.

Haideti ca in aceasta zi sa nu mai calculam fiecare minut din viata noastra si sa sarbatorim cel mai puternic sentiment: IUBIREA

“Repetai într-una că suntem “nebuni”.
În jur, zăpada neobişnuit de albă, te contrazicea.
În trei zile, focul nostru a topit iarna.
“Suntem nebuni”, nebuni, spuneai!
Nu, iubitule, suntem liberi!” Ioana Voicila Dobre

Intrare: 30 de lei ( in pretul biletului de intrare este inclus bufet suedez). Rezervari la: 0728 65 75 95. Organizatori: Teatrul InDArt si Caffe Tabiet.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu