Street Art: exemplul polonez

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Remed (Franța)

“În perioada următoare proiectul se va extinde la alte obiecte de artă stradală (sculptură, instalații, bijuterii etc. În câțiva ani, o galerie cuprinzând zeci de lucrări va fi creată. O galerie care va putea fi vizitată mergând pe jos, în decursul a câteva ore.”

Kenor (Spania)

“Având în vedere faptul că galeria se află într-un spaţiu public, ne dorim să o facem atractivă pentru fiecare cetăţean din Lodz, nu numai pentru cei direct conectați la arta stradală sau la artă în general. Însă nu intenţionăm să restricţionăm în vreun fel artişti în a se exprima pe orice temă doresc, respectând problemele fundamentale de etică, politică și morală aplicabile în cadrul oricărei societăți.”

M-City (Polonia)

(Sursa: Urban Forms Gallery)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Cosmin

    Din păcate la noi pe străzi vezi mai mereu mâzgâlituri ce conțin mesaje fără nici un sens sau cuvinte obscene. Rar mai găsești ceva frumos…

Adaugă comentariu