PRIME Maraton: despre tabu si ceva mai mult…

PRIME România anunţă cea de-a patra ediţie a PRIME Maraton, eveniment neconvenţional, care va începe sâmbătă seara, 8 decembrie, ora 22:00 şi va continua până duminică dimineaţa, ora 07:00, în cafeneaua Plach Coffee & Friends.

Toţi cei interesaţi vor putea participa la workshop-ul nocturn ce are ca temă Comunicarea pe Subiecte Tabu.

Pentru ca participanţii să interacţioneze cât mai bine, PRIME Maraton va debuta cu un teambuilding organizat de Corina Anghel, trainer la improvizatie.ro. Scopul acestui teambuilding este ca participanţii să se cunoască mai bine şi să se creeze o ambianţă placută şi degajată, reţeta unei seri de neuitat.

După ce atmosfera s-a destins, speakerii invitaţi vor dezvălui celor prezenţi secretele comunicării în ceea ce priveşte temele tabu, precum nuditatea şi sexualitatea. Ştefania Bercu, junior marketeer la Love Plus şi Andra Iliaş, redactor-coordonator la Playboy România, vor vorbi despre cum se realizează în ţara noastră comunicarea subiectelor tabu, care sunt mediile propice de promovare, targetul acestora şi felul în care sunt percepute aceste elemente de către publicul larg.

Odată ce participanţii au acumulat cunostinţele necesare, aceştia vor primi un b ce va avea ca nucleu o campanie de promovare în stransă legatură cu acest concept de tabu, urmând ca feedback – ul să fie primit chiar de la clientul-surpriză. La venirea dimineţii, organizatorii vor înmana diplomele de participare şi, de asemenea, vor anunţa echipa care a realizat cea mai bună campanie conform brief-ului primit.

Numărul de locuri la eveniment este limitat, iar cei care doresc să participe se pot înscrie trimiţând un mail la maraton@primeromania.ro în care să ataşeze o poză, un colaj sau câteva rânduri despre ce înseamnă pentru ei ideea de Tabu, alături de nume, prenume, facultatea sau ocupaţia şi anul de studiu. Data limită a înscrierilor este 5 decembrie, iar taxa de participare este de 10 RON.

PRIME Maraton este organizat de PRIME România, singura asociaţie studenţească de relaţii publice şi comunicare din ţară, şi este susţinut de Plach Coffee&Friends şi Eblue Media. Parteneri media: VICE, Sub 25, IQads Kadett, Comunicate de presă, Start UB, Evenimente Studenţeşti, Hipo, Stud -Life, WebCultura, Studenţie.ro, Metropotam, Student din Provincie.

[citat]PRIME România[/citat]

este singura asociaţie de Relaţii Publice şi Comunicare din ţară. Experienţa PRIME înseamnă comunicare strategică, o echipă unită şi 15 ani de evenimente pentru studenţii pasionaţi de comunicare. PRIME România are sediul principal în Bucureşti, iar recent şi-a dezvoltat 3 filiale în: Iaşi, Braşov şi Sibiu. Asociaţia studenţească PRIME România este parte din asociaţia europeană PRIME Europe.

[citat]Organizaţia PRIME Europe,[/citat]

asociaţia europeană a studenţilor la relaţii publice şi comunicare, se bucură, în prezent, de colaborarea a 300 de voluntari din 4 ţări membre şi 3 ţări candidate. PRIME Europe este compusă din 4 filiale: Italia, România, Slovenia şi Spania.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu