.RO 2012: un eveniment pentru pasionatii de comunicare

Ești pasionat de relații publice, advertising și de comunicarea prin intermediul rețelelor sociale sau blogurilor? Atunci acest eveniment este pentru tine!

Luni, 1 octombrie 2012, la ora 19:00, te invităm să participi la o discuție despre internet, advertising, pr și bloguri alături de o serie de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu.

Cum s-a schimbat advertisingul în era rețelelor sociale? Și ce haine mai îmbracă pr-ul? Cum văd unii dintre cei mai vechi și mai importanți bloggeri viitorul blogurilor? Ce înseamnă astăzi să lucrezi într-o agenție de comunicare și care mai sunt șansele bloggerilor independenți? Sunt doar câteva dintre întrebările la care vă provocăm să găsim un răspuns luni, 1 octombrie 2012, la ora 19:00, în Absintherie Sixtina (strada Covaci nr 6, etaj 1 – vezi harta), alături de:

Andreea Burlacu, Cristi Dorombach, Cristian Manafu, Alex Mihăileanu, Ovidiu Militaru, Dan Petre, Cosmin Pojoranu și Ruxandra Predescu.

Intrarea este liberă. Însă, cum numărul de locuri este limitat (iar numărul de locuri pe scaune chiar și mai limitat), ne-am bucura să vă anunțați participarea prin intermediul comentariilor de aici. Mulțumim!

.RO 2012 este un proiect realizat de Echipa 2 din cadrul Internship 2.0.

WebCultura

Recomandări

3 comentarii

 1. Felicia Macaneata

  As dori sa particip. Multumesc.

 2. As dori sa particip la acest eveniment. Sper sa prind loc chiar pe un scaun.
  Multumesc,
  Liana Buzea

 3. Miruna Meirosu

  Bună, Sorin! Văd că Echipa 2 nu stă degeaba, frumoasă idee. Păstrați un loc și pentru mine;)

Adaugă comentariu