PRint: De la concept la comunicare

PRIME România, asociația studenților la relații publice și comunicare, vă invită la cea de-a patra ediție “PRint: De la concept la comunicare”.

Acesta se va desfășura pe parcursul a două zile, între 16 și 17 martie, în Laboratorul de Informatică al Facultății de Comunicare și Relații Publice, sediul central al SNSPA.

PRint este un eveniment anual, adresat studenților la comunicare, publicitate, jurnalism și relaţii publice, pasionați de grafică și design, care vor să învețe noţiuni din acest domeniu, pentru a-şi putea desfăşura în mod eficient activitatea. În cadrul evenimentului le sunt transmise instrumentele de bază necesare pentru realizarea unor execuții grafice cât mai atractive și creative. În prima zi, participanții sunt inițiați în domeniul graficii prin elementele teoretice aplicate. Acestea vor sta la baza rezolvării brief-ului primit în cea de-a doua zi, când participanții vor aplica trucurile nou învățate, folosindu-și propria creativitate, în cadrul unui workshop.

Invitații ediției din acest an, Adrian Ghiță – Art Director Mercury 360 și Toni Bunăiașu – Copywriter Mercury 360, le vor oferi participanților insight-uri elementare în scopul realizării unui vizual, de la teorie până la execuție, de la concept la comunicare. De asemenea, invitații vor prezenta tehnicile cheie și tendințele actuale utilizate în realizarea materialelor grafice. În cadrul workshop-ului de a doua zi, participanții vor aplica cunoștințele acumulate pentru rezolvarea unui brief dat, care va consta în crearea unui afiș, utilizând anumite elemente sau vectori puse la dispoziție de către trainer și Memoplus, susținătorul evenimentului. Cele mai bune trei execuții vor fi premiate.

Înscrierea se va face printr-un email la adresa print@primeromania.ro, în care studenții vor motiva în maxim 10 rânduri de ce vor să participe la eveniment. Deadline-ul pentru înscrieri este data de 14 martie, ora 23:59, iar taxa de participare este de 10 lei.

PRint este un eveniment marca PRIME România și este susținut în acest an de: Memoplus, Tipro Printing, Good Events, SNSPA și de partenerii media: IQads Kadett, TV City, PR Wave, PR România, Best Jobs, Ambition!, Hipo.ro, Calendar Evenimente, GEN90.net, UN Youth Romania, Student din Provincie, ED-web.com, metropotam.ro, studentie.ro, evenimentestudentesti.ro, BUZZ!Camp, StartUB, comunicatedepresa.ro, şi webcultura.ro.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu