București Optimixed de Noaptea Albă a Galeriilor

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Vineri, 24 mai, de Noaptea Albă a Galeriilor, expoziția colectivă București Optimixed poate fi vizitată într-un nou spaţiu prietenos, la Atelierul de Print, pe Mavrogheni, nr.10.

De la 19:00 la 03:00, la PAF! PERFORMART #3 vizitatorii se vor putea fotografia într-un corner artsy cu decor vintage de Bucureşti şi personaje fantastice, în timp ce doi dintre artiştii Bucureşti Optimixed, Loreta Isac şi Cătălin Lartist, primesc liber la imaginație și desenează live.

Așa cum spunea chiar ea recent într-un interviu colorat, Loretei Isac îi place să deseneze noaptea, înconjurată de liniștea de somn general, când totul devine mai clar și ideile intră mai ușor pe fereastră. Artist, ilustrator și graphic designer, Loreta Isac își compune lumea după rețeta proprie. Realitatea creată de ea prinde viață prin compozițiile pline de imagini senzoriale, artista reușind să ne inițieze într-un univers atemporal cu o armonie aparte în forme și culoare.

Cătălin Lartist revine la Atelierul de Print cu un fresh Digital Painting Live Performance. Lartist creează un grafic design suprarealist si expresionist și reușește să dea glas ecourilor artei clasice prin limbajul sofisticat al tehnicilor mixte digitale. Ca o oglindă deformată, îi place să distorsioneze și să mixeze idei și imagini care-l inspiră să deseneze compulsiv.
(https://www.facebook.com/pages/Lartist/174394739252812)

Pentru Noaptea Albă a Galeriilor, Atelierul de Print pregăteşte un pop-up art shop cu printuri de artă în serie limitată semnate de artiştii din portofoliul galeriei şi multe bunătăți-surpriză de văzut, de gustat, de ascultat, de pus la gât, de pus deoparte și de dat mai departe.

Accesul la eveniment este liber.

Expoziția București Optimixed, o iniţiativă de reactivare a singurului festival de artă digitală din România – Print Art Fest (PAF!), aduce la un numitor comun identităţile individuale ale tinerilor artişti care au intervenit peste cele mai apreciate fotografii din proiectul Bucureşti Optimist. Realitatea optimistă surprinsă în fotografiile lui Cristian Vasile (Igu) a devenit astfel spaţiu de joacă pentru imaginaţia celor 12 artişti invitaţi: Ghica Popa, Kitră aka Nicu Duţă, Loreta Isac, Mădălina Andronic, Adrian Laie, Artpi Arpad Rezi, Cătălin Lartist, George Roşu, Paula Rusu, Veronica Neacşu, Victor Fota, D’JR Victor Manea.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu