Răul mic vs. Răul mare

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Un viral (cu) tipic românesc.

Hai la mine acasă, ai şase variante / Care mai de care mai interesante/Şi dacă nu-ţi place niciuna o să meditez / Şi-ţi iau o vilă-n Herăstrău, lângă Satul Francez / O să-ţi aduc şi flori, dar te previn/Să nu-mi ceri trandafiri sau crin / Noi doi suntem compatibili ca măslina pe ton / Şi dacă totuşi nu suntem… Ghinion!

Cu mine o să fii relaxată, cu mine o să fie bine / N-o să fii solicitată, o să gândesc eu şi pentru tine / În dragoste-i la fel pentru toţi, bărbaţi, femei / E foarte important cât dai, dar şi cât iei / E adevărat că zi de zi, an de an, eu o să iau / Dar o să am grijă să-ţi creez impresia că dau / Şi, de fapt, ştii ceva, dragostea nu prea contează / Aşa că, uite, ţi-am adus o sacoşă, conţine alimente de bază.

O melodie semnată de Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, şi folkistul Cosmin Vaman.

raul-mare-vs-raul-mic

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu