Răul mic vs. Răul mare

Un viral (cu) tipic românesc.

Hai la mine acasă, ai şase variante / Care mai de care mai interesante/Şi dacă nu-ţi place niciuna o să meditez / Şi-ţi iau o vilă-n Herăstrău, lângă Satul Francez / O să-ţi aduc şi flori, dar te previn/Să nu-mi ceri trandafiri sau crin / Noi doi suntem compatibili ca măslina pe ton / Şi dacă totuşi nu suntem… Ghinion!

Cu mine o să fii relaxată, cu mine o să fie bine / N-o să fii solicitată, o să gândesc eu şi pentru tine / În dragoste-i la fel pentru toţi, bărbaţi, femei / E foarte important cât dai, dar şi cât iei / E adevărat că zi de zi, an de an, eu o să iau / Dar o să am grijă să-ţi creez impresia că dau / Şi, de fapt, ştii ceva, dragostea nu prea contează / Aşa că, uite, ţi-am adus o sacoşă, conţine alimente de bază.

O melodie semnată de Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, şi folkistul Cosmin Vaman.

raul-mare-vs-raul-mic

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu