Miracolul iubirii

O poveste reală și aproape incredibilă despre puterea iubirii.

Kate Ogg, vestea că, după mai multe încercări nereușite, a rămas în sfârșit însărcinată a fost una dintre marile bucurii ale vieții. O bucurie cu atât mai mare cu cât ulterior avea să afle că va avea gemeni – o fată și un băiat. A urmat o naștere prematură și anunțul sec al doctorului: primul venit pe lume, băiețelul, nu va supraviețui.

Kate și-a cerut imediat copilul lângă ea. “Era rece, iar eu îl voiam cald și viu”, își amintește ea. Așa că i-a spus soțului său, David, să își dea hainele jos și să se bage în pat lângă ei pentru a încălzi nou-născutul cu trupurile lor… Și, încălzindu-l la piept, Kate a început să-i povestească pruncului că deja avea un nume, că avea o surioară, cât de mult îl iubesc cu toții și cât de frumoasă va fi viața care îl așteaptă. Și, brusc, bebelușul s-a mișcat: a prins cu mânuța degetul lui David.

Așa că soții Ogg au chemat de urgență medicii. “Își ia doar rămas bun”, le-au spus aceștia. Kate a continuat să creadă în steaua fiului ei. Și a continuat să-l încălzească și să-i vorbească și, mai ales, să-i arate cât de mult îl iubește.

Și spre surprinderea tuturor, pruncul a deschis ochii. Priviți.

Este aproape incredibil cum instinctul matern a făcut posibil un miracol acolo unde medicii nu mai aveau speranțe…

nou-nascut

Da, miracolele există în jurul nostru. Iar iubirea este unul dintre cele mai mari.

gemeni

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu