Patru site-uri năzdrăvane

1. Un facebook pentru pisici. Astfel este definită Catmoji, prima rețea socială pentru deținătorii de pisici, de către creatorii săi – Matthew Phiong și Koekoe Loo. O rețea socială care, precum vedeți, se aseamănă mai mult cu Pinterest decât cu facebook. În fine, eu zic că dacă toate pozele și filmuțele cu pisici s-ar strânge pe Catmoji ar fi bine. Doar că, încăpățânate din fire, pisicile ar putea fi nemulțumite cu o singură rețea socială.

2. The Beat este un site pe care ne putem. Și aceasta pentru că site-ul combină fotografiile de pe Instagram cu geolocația utilizatorului oferită de Google Street View. Mai pe românește spus, site-ul arată locația în care se află un utilizator atunci când a urcat o anume poză pe Instagram, astfel încât imaginile prin care un utilizator încearcă să se laude aiurea cu locul în care se află se bucură și de afișarea locației reale. 🙂

3. Un site de cumpărături online pentru miliardari de pe care poți cumpără, de pildă, un iaht pentru doar 72 de milioane de euro, o vilă în Nevada pentru 59 de milioane de euro sau o întreagă insulă în Bahamas pentru 64,5 milioane de euro (plus TVA). Acum, sigur, dacă aveți ceva mărunțiș de care nu știți cum să scăpați, puteți cumpără și lucruri ceva mai ieftine: un Ferrari cu 274.000 de euro sau un Rolex pentru doar 37.500 de euro.

4. Scrisoare către tine însuți este un site care te ajută să îți onorezi promisiunile pe care le-ai făcut față de tine. Mai exact: cum suficient de mulți oameni obișnuiesc ca la început de an să facă rezoluții prin care să promită că vor face și drege diverse chestii, Letter to Yourself îți amintește promisiunile făcute trimițându-ți, la jumătatea anului, un email de reamintire cât se poate de amuzant.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu