Papadiile Ruxandrei

Creații handmade, neconvenționale și realizate cu mult drag.

A fost odată, ca niciodată, o fată ce a pornit într-o minunată aventură: cea a explorarii hartiei. Și cum călătoria nu se putea opri aici, a înaintat și către alte meleaguri: piele, șnururi textile, lână, pietre semiprețioase… Și câte și mai câte. Dar să o lăsăm pe fata care aduce la viață Păpădiile Ruxandrei să se prezinte singură.

“Mă numesc Oana Ruxandra Stancu, am 24 ani, sunt aproape medic 🙂 și îmi plac la nebunie bijuteriile. Tot cercetând acest domeniu minunat, am ajuns și la bijuteriile ieșite din comun, ciudat de interesante, realizate din tot felul de materiale ingenioase.”

Creațiile Păpădiile Ruxandrei sunt neconvenționale, colorate, inspirate din geometrie și natură și “migălite cu mult drag”. Și, după cum spune Ruxandra, “procesul manufacturării necesită mult entuziasm și pasiune , astfel încât și călătoria și destinația devin deopotrivă de plăcute și interesante”.

Un lucru este cert: la cât de colorate sunt, “păpădiile” înveselesc ziua oricui și scot din anonimat orice ținută vestimentară. Un motiv în plus pentru a vă invita să vizitați magazinul de păpădii al Ruxandrei și să îi vizitați cât mai des blogul și pagina de facebook.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu