O padure cu sculpturi

Poveştile pădurii: povești despre fete frumoase, artişti şi bătrâni înţelepţi.

Vă mai amintiţi de Misteriosul artist al pădurii  din Knaresborough, Marea Britanie? Ei bine, în Australia el nu ar fi putut fi atât de misterios! Pentru că toată lumea i-ar recunoaşte creaţiile lui Bruno Torfs!

Născut în America de Sud, Bruno Torfs a trăit şi studiat arta în Europa. A călătorit mult de-a lungul şi de-a latul globului în căutarea celor mai perfecte modalităţi de expresie. A decis să se stabilească împreună cu familia la Marysville, un orăşel din Australia aproape de Melbourne. A cumpărat o fermă înconjurată de pădure tropicală. Iar copacii i-au spus poveşti despre fete frumoase, artişti şi bătrâni înţelepţi, ajutându-l să recreeze o lume magică.

Lucrările sale, realizate din lemn sau teracotă au devenit o veritabilă atracţie turistică pentru împrejurimile oraşului Melbourne. În galeria sa din Marysville se regăsesc peste 200 de picturi, schiţe şi sculturi micuţe adunate din Europa sau create de Bruno Torfs în timpul călătoriilor sale. Dar cea mai impresionantă galerie rămâne galeria din pădure!

Rodica Balan

Rodica Balan LinkedIn | Twitter | Facebook | De același autor

Public Relations and Marketing Manager at ROCAVI Consulting SRL

Recomandări

Adaugă comentariu