Arta picaturilor de apa

V-ați imaginat vreo clipă că o singură picătură de apă poate cuprinde atât de multă frumusețe?

Poftiți în lumea statuilor lichide, a creaturilor misterioase și a ciupercilor albastre, a formelor jucăușe și a clopotelor stranii, a pălăriilor nemaivăzute și caruselelor cu adevărat amețitoare. Poftiți în lumea în care imaginația capătă formă și culoare. Poftiți în lumea a picăturilor de apă fotografiate de Corrie White.

“Pasiunea mea este fotografierea picăturilor de apă. O formă de artă macro-fotografică prin intermediul căreia fiecare își poate crea propriile modele lichide și în care fiecare model este unic. O formă de artă care îți permite să experimentezi ceea ce de obicei este invizibil ochiului uman.”

Da, oricât de mult v-ar putea mira, toate aceste minunate fotografii reprezintă picături de apă (și, uneori, de lapte). Sunt fotografii care au uimit – pe bună dreptate – o lume întreagă. Priviți (click pe imagini pentru mărire).

Mai multe fotografii pe site-ul oficial Corrie White.

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Neagu Rodica

    fotografiile sunt minunate…iti bucura si ochiul si sufletul.

Adaugă comentariu