Nu uita, bucura-te si astazi!

Uităm, prea adesea, să ne bucurăm.

Și, resemnați, tindem să ne spunem prea des că nu am găsit vreun motiv de bucurie. Când adevărul e că motivele de bucurie sunt mereu în jurul nostru. Ne în conjoară, ne îmbie, ne așteaptă să le descoperim. Poate ar trebui inventat un ceas deșteptător care să ne arate timpul care a trecut de când ne-am bucurat ultima dată. Sau poate ar trebui să ne creăm alerte prin email care să ne reamintească în fiecare zi: “nu uita, bucură-te și astăzi!”.

Iată un strop de bucurie.

Un film realizat de Amanda Palmer și Jason Webley pe o melodie creată de surorile Evelyn și Evelyn Neville, două surori gemene care s-au născut unite într-un singur trup. Un trup cu trei picioare, două brațe, trei plămâni, două inimi și un singur ficat. Și, mai ales, un trup cu două suflete, care știu să se bucure prin muzică și să-i bucure și pe alții cu muzica lor.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu