Ne arde istoria

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

“O ipoteză demnă de luat în calcul este ca o persoană să fi cauzat cu bună intenţie acest incendiu, în condiţiile în care valoarea terenului pe care se află Moara lui Assan este de aproximativ 47 de milioane de dolari. Terenul are o suprafaţă de 47.000 de metri pătraţi, iar valoarea unui metru pătrat a fost estimată la 1.000 de euro de către analistul imobiliar Radu Zilişteanu.” (Realitatea)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. Priviti fotografiile cu incendiu si va veti da seama ce constructie imensa,dar mai ales ce gradini frumoase erau in interiorul curtii.Istorie care in loc sa produca serioase venituri printr-un turism istoric, este distrusa cine stie pentru ce alte interese. Aici a functionat pana in 1990, “Prima moara cu abur din Europa”, pentru aducerea cazanului pentru producerea aburului, de la Ankara la Bucuresti, au fost nevoie de caretrase de boi si repararea a peste 1000 de poduri.

    1. Dreea

      Incendiul acesta este cu siguranta plantat si nu “izbucnit”.Nu stiau cum sa elibereze spatiul acela sa mai scoata ceva bani construind ceva..

Adaugă comentariu