Femeia care s-a reinventat ca bărbat

O poveste “altfel” decât v-ați aștepta.

“Arătosul bărbat” din imagine este fotomodel masculin și se numește Elliott Sailors. Și cum numele poate întări confuzia: Elliott nu doar că este femeie, dar, până nu demult, a fost unul dintre “fotomodelele feminine” în vogă, chipul său putând fi admirat de către bărbații din întreaga lume grație reclamelor unor mărci ca Bacardi.

Doar că, la 31 de ani, Elliott  a decis că este prea devreme să se retragă din lumea modei. Și – cu părul tuns scurt și cu un brâu strâns care să îi ascundă sânii – s-a reiventat ca ca model masculin.

“Bărbații nu trebuie să arate cât de tineri este posibil, așa că mai am la dispoziție o mulțime de timp”, a spus ea, mulțumită de noul look și de contractele aduse de acesta.

Și astfel, bucurându-se de susținere totală din partea soțului său, Elliott Sailor a prins a călca pe drumul deschis de Casey Legler, prima femeie angajată ca fotomodel masculin.

Elliott Sailor și soțul său (după “marea transformare”).

Iar dacă vă spuneți că uite așa încep femeile să fure pâinea de la gura bărbaților, ei bine, aflați că se poate și invers. 🙂

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu