Mihai Iordache urca in topul All About Jazz

One Life Left, cel mai recent album al lui Mihai Iordache se bucură se succes internațional.

În acest moment, Mihai Iordache se află cu piesa sa, Triangle pe locul 7 în topul celor mai downloadate piese de pe All About Jazz. În cazul în care doriți, puteți descărca gratuit această piesă urmând acest link. O piesă pe care editorii site-ului o recomdă, la rându-le călduros.

Lansat în 1995, All About Jazz este cel mai important și cel mai cunoscut site dedicat jazz-ului. O calitate recunoscută, în decursul anilor, de New York Times, Los Angeles Times, Wall Street Journal, Time Magazine, Forbes și BBC.

One Life Left este cel mai recent album al saxofonistului Mihai Iordache. albumul poate fi achiziționat și online de aici.

(sursa)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. IORDACHE va canta in deschiderea concertului JACK DEJOHNETTE GROUP din 1 octombrie de la Sala Radio.

    Bilete pe http://www.eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, in librariile Humanitas, Carturesti si la magazinul Andante.

    http://www.eventim.ro/ro/bilete/jack-dejohnette-group-bucuresti-sala-radio-116866/event.html

Adaugă comentariu