Kapitalism. Reteta noastra secreta

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Kapitalism. Reteta noastra secreta este cel mai recent documentar al lui Alexandru Solomon.

Spre deosebire de documentarele trecute, Kapitalism a avut toate ingrendientele unui documentar reusit, atat din punct de vedere a calitatilor intrinsece cat si din perspectiva comunicarii cu publicul.

In primul rand, documentarul a fost sustinut prin intermediul unui blog ((kapitalism.ro)) pe care au fost urcate recenzii, interviuri, comentarii, dar si trailere. kapitalism.ro a fost actualizat in permanenta cu ultimele noutati, precum si cu programul cinematografelor in care rula filmul in acel moment.

De asemenea, pagina de facebook ((Kapitalism. Reteta noastra secreta – pagina de facebook)) a reprezentat unul din locurile principale in care fanii au putut relationa, cere si obtine informatii. Chiar Alexandru Solomon a fost prezent frecvent, raspunzand intrebarilor, cerand si obtinand un feedback constant din partea fanilor.

Rezultatul? In primul weekend al rularii in Bucuresti, sala cinematografului Studio a fost arhiplina.

Si, nu in ultimul rand, un alt punct forte al “retetei” de promovare: “plimbarea” documentarului prin tara, acesta ruland atat in mall-uri cat si in sali vechi de cinema, astfel incat raspandirea informatiilor cu si despre Kapitalism si Alexandru Solomon si-au putut gasi corespondentul in realitate in aproape toate marile orase.

Nicoleta Musca

Nicoleta Musca LinkedIn | Twitter | Facebook | De același autor

Fotografie, teatru, expoziţii, muzică, cărţi, evenimente, discuţii, pr, opinii, facebook, twitter… eu, adică Nicoleta. Să le citiţi cu drag:)

Recomandări

Adaugă comentariu