Jucării pentru copii

Știm cu toții: grădina Domnului e mare. Dar nici cu grădinița nu ne rușine…

Probabil nu fac eu parte din grupul-țintă de părinți. Pentru că altfel, de ce i-ai cumpăra copilului un cățel care face pipi prin casă?

Desigur, “latră, se gudură, bea apă“. Desigur, poate face pipi doar afară. Cu condiția să te joci cu el afară, așa cum ai face cu un câine adevărat.

La categoria ceva mai uman, există și păpuşa BABY born care face pipi. Iar ideea e că trebuie să o înveți să nu mai facă pipi pe ea, ci la oliță. Mai rămâne să convingi copilul să imite păpușa.

La fel ca și păpușa Emma cu activități, care bea și din biberom și o poți și îmbăia

Iar dacă vă doriți ceva mai complex: “Baby Amore Pipi Popo va fi o încântare pentru fetița dumneavoastră“. Pentru că face și pipi și popo. Da, exact: pipi și caca.

Și tot pentru fetițe: trecem peste “luciul de buze în 4 variante de culori diferite special creat pentru fetițe cochete“. Trecem și peste “set pudră strălucitoare și luciu de buze“. Și ajungem la Nenuco la noul salon de coafat

…și la Soothing Spa cu bilute Orbeez pentru relaxare.

Păi dacă acesta este modelul de lifestyle pe care îl încurajăm, nu e mai simplu și mai util să se uite la televizor, la emisiunile mondene?

Desigur, lista ar putea continua cu monstruleții Trash Pack, cei veniți direct de la groapa de gunoi


și câte și mai câte. Cum spuneam, probabil nu fac eu parte din grupul-țintă de părinți…

jucarii-copii

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu