JTI România, Top Employer pentru a cincea oară consecutiv

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

JTI a fost certificată, pentru al cincilea an consecutiv, Top Employer România 2018 (Angajator de Top) și Top Employer Europe 2018, în urma evaluării realizate de Institutul Top Employers. Certificarea reprezintă o recunoaștere a condițiilor excelente de muncă oferite de JTI și a mediului de lucru propice pentru cultivarea și dezvoltarea talentelor.

Institutul Top Employers a evaluat JTI România pe criterii legate de Strategia Talentelor, Planificarea forței de muncă, Programul de integrare a noilor angajați, Cursurile de pregătire profesională, Managementul performanței, Dezvoltarea abilităților de leadership, Dezvoltarea carierei, Compensații și beneficii, Cultura organizațională.

“Acest prestigios premiu este o recunoaștere a faptului că am reușit să fim nu doar un bun angajator, dar și un loc de muncă extraordinar, unde oamenilor li se oferă șansa de a se dezvolta din punct de vedere profesional și personal. Practicile noastre de resurse umane sunt consistente și transparente, încurajând dezvoltarea talentelor, diversitatea și deschiderea. A avea oamenii potriviți în funcțiile potrivite stă la baza succesului nostru. Așadar, am stabilit cele mai înalte standarde pentru recrutare, training, dezvoltare profesională, planificarea carierei. În același timp, este foarte important ca angajații noștri să simtă că fac parte dintr-o organizație bazată pe valori adevărate, unde își pot îndeplini aspirațiile”, a declarat Magdalena Klosinska, Human Resources Director JTI România, Moldova & Bulgaria.

“Certificarea Top Employer reprezintă o dovadă a valorilor noastre de bază și, în plus, vine într-un moment foarte important pentru JTI Romania. În 2018, aniversăm 25 de ani de când am început activitatea pe piața locală, JTI fiind una dintre primele multinaționale stabilite în România. Această aniversare are loc într-un an foarte special pentru țară, și anume Centenarul Marii Uniri. Suntem parte din comunitatea în care trăim și muncim, împărtășim succesele cu această comunitate și cu angajații noștri. Oamenii sunt ambasadorii companiei și ei construiesc reputația JTI, în calitate de angajator preferat. Aș vrea să dedic acest premiu angajaților noștri români, recunoscuți în grupul JTI pentru pregătirea profesională, dedicare și angajament”, a declarat Mark Rock, General Manager JTI Romania, Moldova & Bulgaria.

La nivel global, continuând să construiască pe baza reputației de angajator care oferă condiții excelente de muncă, JTI și-a extins statutul de Top Employer. În cadrul ceremoniei anuale care a avut loc pe 15 februarie la Amsterdam, JTI a primit certificarea globală Top Employer pentru al patrulea an consecutiv, împreună cu cel mai mare număr de certificări regionale de până acum: compania a fost cotată numărul unu în Europa, Asia-Pacific și America de Nord, numărul doi în Africa și Orientul Mijlociu. JTI a primit pentru prima dată certificarea Top Employer, în Africa și în America de Nord.

Howard Parks, JTI’s Human Resources Senior Vice President și Executive Committee member, atribuie reputația excelentă a companiei în calitate de angajator, unei abordări pe termen lung a Resurselor Umane, care pune angajații pe primul loc: „Dacă începem să ne gândim la angajați ca la investitori, mai degrabă decât ca la niște active, vom ajunge să ne schimbăm abordarea legată de recrutare, motivare, dezvoltare și păstrare a acestora. La fel ca investitorii noștri, angajații sunt preocupați de ceea ce se întâmplă astăzi, însă sunt și mai interesați de ceea ce urmează.”

Studiul efectuat de Institutul Top Employers a confirmat practicile de succes ale JTI în domeniul Resurselor Umane în cadrul a 54 de birouri și fabrici certificate, în 50 de țări.

JTI și-a început activitatea în România în 1993. În 2012, JTI Romania a efectuat o investiție de 25 de milioane de euro în capacitățile de producție, care a determinat crearea a peste 125 de noi locuri de muncă. Tot în 2012, efectivul forței de vânzări a crescut cu peste 50 de oameni. În 2014, JTI România a inaugurat noul sediu din București, o clădire de 5.000 de mp pe patru nivele, care găzduiește peste 200 de angajați din totalul de aproximativ 1.000. JTI se implică activ în comunitatea locală: compania este partener al Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS), TIFF, Comedy Cluj și sponsor official al Gigi Caciuleanu Romania Dance Company. În calitate de cel mai important investitor japonez în România, JTI sprijină Grădina Japoneză din Herăstrău, Căsuța de Ceai din cadrul Muzeului Național de Artă și Centrul de Studii Româno-Japoneze din cadrul Universității Româno-Americane. „Întâlnirile JTI”, eveniment lansat în anul 2000, se desfășoară neîntrerupt de 18 ani și a devenit un brand cultural național în dansul contemporan.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu