Iubire în gri, viață în alb-negru

Despre manipulările vieții prin intermediul unor manipulări fotografice.

Îl iubesc, nu-l mai iubesc… O iubesc, n-o mai iubesc.

Atunci când gândim îndrăgostirea și dispariția ei, tindem să o facem în alb și negru. Pentru că așa am fost deprinși să ne raportăm viețile: la alb și la negru, la “bine și la rău”. Numai că, în fapt, doar îndrăgostirea e “albă” și doar pierderea acesteia (poate fi) “neagră”.

Iubirea, adevărata iubire, este mereu gri. Mai luminoasă sau mai întunecată, mai veselă sau mai tristă, mai pasională sau mai distantă, mai gri sau mai puțin gri.

O galaxie de momente, asemeni Căii Lactee: momentele Ei și momentele Lui, contopindu-se undeva, la mijloc, în viața Noastră.

Draga mea… Dragul meu…
Iubirea este mereu gri. Chiar dacă suntem deprinși a ne raporta la viață doar în alb și negru.

O serie de manipulări fotografice realizate de artista spaniolă Silvia Grav.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

3 comentarii

 1. nu m-am gandit niciodata ca iubirea poate fi gri…
  acum pot s-o vad si in felul asta.
  multumesc Sorin Tudor !

 2. Edward

  Nu conteaza ce culoare are atata timp cat exista. Aatata timp cat iubesti si esti iubit/a este ceva incredibil. Eu iubesc o femeie minunata,dar din pacate ea nu mai vrea sa auda de mine pt ca am gresit fata de ea.Si doare atat de tare,si simt ca lumea asta nu are rost pt mine fara ea.Au trecut vreo patru luni de cand ne-am despartit si am aceeasi durere ca la inceputul despartirii. E groaznic si e cu atat mai groaznic ca imi fac griji pt ea ca nu stiu cum e,cum se simte,ce face. Tot ce imi doresc e sa fie bine,sa fie fericita,nu imi mai pasa de mine,tot ce conteaza e sa fie ea bine. Va dau un sfat, fiti sinceri si curajosi intr-o relatie daca va iubiti partenerul/a. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu povestea mea dar poate cineva invata ceva din asta.

 3. Cristi

  “-Daca ea simte la fel e tot ce conteaza.Eu o iubesc cu toata inima.” zise…un strumf.

Adaugă comentariu