Interbelic mood

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Ceainaria Infinitea va invita luni, 19 august 2013, ora 20:00, la un concert sustinut de Irina Sarbu (voce), Puiu Pascu (pian).

IRINA SARBU este absolventa Liceului de muzica “George Enescu”, clasa pian principal si a UNATC, sectia actorie. A debutat in cadrul emisiunii “Povestiri din Studioul Artelor” a Radiodifuziunii Romane in decembrie 2002. A urmat o serie de recitaluri si concerte in Bucuresti si in tara, iar prima confirmare ca este pe drumul cel bun a venit in 2004 cand a primit “Premiul pentru debut” la Gala Premiilor Jazz din anul 2003. In scurt timp a inceput sa cante cu instrumentisti renumiti ai jazz-ului romanesc: Marius Mihalache, Marius Popp, Marius Vernescu, Sorin Romanescu, Alex Man, Sorin Terinte, Mircea Tiberian, Petrica Andrei, Arthur Balogh, Pedro Negrescu, Virgil Popescu, Alin Constantiu, Eugen Nichiteanu, Ciprian si Tudor Parghel – sunt doar cativa dintre cei care au contribuit la formarea ei ca artist. A cantat pe numeroase scene din Bucuresti si din tara precum si la numeroase Festivaluri Nationale si Internationale. Este recunoscatoare Ancai Parghel, profesoara si prietena sa, de la care a invatat foarte multe. In 2006 a inregistrat cu Marius Mihalache albumul “World Symphony”.

PUIU PASCU, un virtuoz al pianului si un maestru al improvizatiei, a aparut pe scenele romanesti si internationale impreună cu mari artisti autohtoni si a performat alaturi de nume sonore ale jazz-ului romanesc (Maria Raducanu, Luiza Zan, Teodora Enache, Ozana Barabancea etc).

Bilet: 20 de lei. Rezervarile se fac exclusiv telefonic: 0723 175 300. Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni), www.infinitea.ro.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu