Interbelic mood

Ceainaria Infinitea va invita luni, 19 august 2013, ora 20:00, la un concert sustinut de Irina Sarbu (voce), Puiu Pascu (pian).

IRINA SARBU este absolventa Liceului de muzica “George Enescu”, clasa pian principal si a UNATC, sectia actorie. A debutat in cadrul emisiunii “Povestiri din Studioul Artelor” a Radiodifuziunii Romane in decembrie 2002. A urmat o serie de recitaluri si concerte in Bucuresti si in tara, iar prima confirmare ca este pe drumul cel bun a venit in 2004 cand a primit “Premiul pentru debut” la Gala Premiilor Jazz din anul 2003. In scurt timp a inceput sa cante cu instrumentisti renumiti ai jazz-ului romanesc: Marius Mihalache, Marius Popp, Marius Vernescu, Sorin Romanescu, Alex Man, Sorin Terinte, Mircea Tiberian, Petrica Andrei, Arthur Balogh, Pedro Negrescu, Virgil Popescu, Alin Constantiu, Eugen Nichiteanu, Ciprian si Tudor Parghel – sunt doar cativa dintre cei care au contribuit la formarea ei ca artist. A cantat pe numeroase scene din Bucuresti si din tara precum si la numeroase Festivaluri Nationale si Internationale. Este recunoscatoare Ancai Parghel, profesoara si prietena sa, de la care a invatat foarte multe. In 2006 a inregistrat cu Marius Mihalache albumul “World Symphony”.

PUIU PASCU, un virtuoz al pianului si un maestru al improvizatiei, a aparut pe scenele romanesti si internationale impreună cu mari artisti autohtoni si a performat alaturi de nume sonore ale jazz-ului romanesc (Maria Raducanu, Luiza Zan, Teodora Enache, Ozana Barabancea etc).

Bilet: 20 de lei. Rezervarile se fac exclusiv telefonic: 0723 175 300. Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni), www.infinitea.ro.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu