One Life Left

One Life Left, cel mai recent album al lui Mihai Iordache, este o bucurie pentru toți iubitorii de jazz.

One Life Left, albumul saxofonistului Mihai Iordache, va fi lansat pe 29 martie la Cluj (L’Atelier Cafe, ora 21:30) și pe 30 martie la București (Green Hours Jazz Cafe, ora 21:30). Este un album minunat – credeți-mă, fac parte dintre cei care au avut privilegiul de a-l asculta – pe care, dacă doriți, îl puteți achiziționa și online de aici.

Producția albumului a fost finanțată, în proporție de aproape 25% din donații, One Life Left fiind primul album de jazz din România sponsorizat de către ascultatori (restul sumei fiind strâns cu ajutorul L’Atelier Cafe).

One Life Left este un album despre schimbare. Cred că noi, oamenii, creştem la fel cum cresc copacii, păstrând înăuntrul nostru toate formele pe care le-am avut de-a lungul timpului.” (Mihai Iordache, pentru Asociația Culturală Paspartu)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. mulţumesc pentru cuvintele frumoase. o mică precizare: albumul nu a fost finanţat decât in proporţie de aproximativ 25% din donaţiile ascultătorilor. faptul că apare li se datorează in mare masură prietenilor de la L’Atelier Cafe din Cluj (http://www.atelier-cafe.ro/en)

    1. Multumesc, am reformulat conform precizarilor.

Adaugă comentariu