Încep înscrierile pentru Roditor Food Market, târgul noilor producători

Primăvara asta, la București, Roditor Food Market este locul de întâlnire al noilor producători. Afacerile bine crescute, cu produse naturale și artizanale, de la bere și vin, la lactate și legume sau de la dulcețuri și produse de panificație, la produse vegane și raw vegane, își spun povestea la Roditor. Dacă te regăsești în această descriere, înscrie-te până pe 20 februarie 2020!

Înainte de a fi vândute sau cumpărate, produsele de calitate trebuie descoperite. De aceea, Roditor Food Market este evenimentul gândit ca un spațiu de interacțiune, de cunoaștere a antreprenorilor noi din zona agroalimentară și de stat la povești despre cum se cresc responsabil afacerile românești din domeniul gastronomic.

Și pentru că spui din ce în ce mai des: „vreau să fiu mai atent la ce consum și vreau să știu mai bine ce mâncăm eu și cei dragi mie”, Roditor Food Market promite să fie locul în care să-ți cunoști personal furnizorul dulcețurilor preferate, al berii artizanale pe care o iubești, al legumelor cu gust pentru care vine în vizită toată familia, al pâinii care îți trezește dorul de brutăriile din Franța. Dar, dincolo de asta, Roditor Food Market este și cel mai bun loc să cunoști producători locali care îți pot deveni furnizori de încredere și oameni de nădejde pentru stilul tău de viață.

Roditor Food Market este gândit pe mai multe secțiuni, iar producătorii/antreprenorii se pot înscrie la categoriile: vin, bere artizanală, cafea, cereale & produse derivate care nu sunt făinoase, produse conservate (dulceață / zacuscă / muștar / sosuri / sucuri), produse procesate din carne, lactate și produse derivate, legume, produse de panificație, van cu mâncare și/sau băuturi (maxim 5 locuri disponibile), produse vegane și raw vegane, dulciuri și patiserie (inclusiv ciocolată), miere și produse din miere, fructe, plante în ghiveci, ustensile și accesorii pentru bucătărie produse sau cu design local.

Înscrierile sunt deschise până pe 20 februarie 2020 și se pot face prin acest formular (click aici).

Calendarul evenimentului este următorul:
Roditor Food Market – lansare, 23-24 mai;
Roditor Food Market octombrie – 10-11 octombrie;
Roditor Food Market în clădiri de birouri, pe parcursul întregului an.

Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne scrieți – contact@roditorfoodmarket.ro

Informații actualizate permanent:
www.facebook.com/roditorfoodmarket
instagram.com/roditorfoodmarket

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu