ICH CLOWN

Marti 17 aprilie ora 20:00, Green Hours, str. Calea Victoriei 120.

Autorii textului ICH CLOWN au ales sa isi scrie si apoi sa isi joace propria poveste pornind de la o situatie in care au fost confruntati cu decizia de a pleca din Romania.

ICH CLOWN, de Sorin Poama si Vera Ion. Regia: Vera Ion. Cu: Sorin Poama, Andrei Serban, Alexandru Potocean, Ilinca Harnut, Iulia Verdes, Vera Ion.

“Spectacolul deschide seria „Scrie pentru tine”, un program de colectare a poveştilor personale care sînt apoi transformate în texte. Pentru acest episod –pilot s-au folosit poveştile celor doi regizori – actori, unul plecat la Londra, altul la Berlin. Experienţa personală devine icon identitar. Nu ştii cine eşti, dar afli ce poţi deveni (o parafrază a replicii Ofeliei). Personajele sînt curăţate de teatralitate, iar unele dintre interpretări sînt remarcabile. Probabil în următorii ani întrebarea din titlu se va modifica: frăţioare, care ai mai rămas prin România?” (Oana Stoica, aparut in Dilema Veche, decembrie 2010)

Va invitam sa vedeți celelalte producții Scrie despre Tine intre 17 aprilie si 13 mai in cadrul evenimentelor din “Luna Scrie Despre Tine”.

Scrie despre Tine este un atelier de dramaturgie in care participanții dezvoltă piese de teatru pornind de la povești personale. Participă oricine e dispus să își documenteze și exploreze propriile povești, indiferent de experiența pe care o are in domeniul artistic.

Mai multe detalii despre piesa pe blogul ICH CLOWN, pe platforma SCRIE DESPRE TINE si pe pagina de facebook a evenimentului.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu