Esti ceea ce iubesti

Din fericire, iubirea este simplă.

Doar noi o complicăm. Prin egoism, prin posesiune, prin confuzie. Obișnuim să confundăm iubirea cu “ce ne place”, așa cum obișnuim să credem că putem iubi “după cum ne place”. Și, prea preocupați de noi înșine, în loc să realizăm că “suntem ceea ce iubim”, ajungem să credem că “iubim ceea ce suntem”. Ceea ce ar înseamna să nu putem iubi vreodată cu adevărat. Pentru că iubirea nu poate fi încarcerată într-o formă sau într-un contur. Iubirea este vie. Este fluidă. Este viață.

Evadează din conturul în care te-ai încarcerat: iubește!

O instalație artistică a sculptorului american Daniel Wurtzel – realizată dintr-o simplă bucată de pânză care zboară în curentul de aer creat de ventilatoarele din jur – și un simplu desen în cărbune realizat de către artistul columbian Hernan Marin. După cum spuneam: din fericire, iubirea e simplă…

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. Radu Verdeanu

    Un articol super condensat si extrem de puternic,ca un strop de roua in care straluceste lumina(a se intelege iubirea).Felicitari!

  2. ioana

    you are what you love – adaptation

Adaugă comentariu