Concurs: două invitații la petrecerea ABSOLUT. Warhol

Altfel spus: două invitații duble la exclusivista petrecere a toamnei.

ABSOLUT-WarholNicky Sianounul dintre mai cunoscuți DJ ai tuturor timpurilor și unul dintre artiștii care au revoluționat muzica de club – va veni în București pentru a însufleți petrecerea dedicată lansării în România a ediției ABSOLUT. Andy Warhol.

O petrecere exclusivistă, la care intrarea se va face doar pe bază de invitație.

Petrecerea de lansare a ediției limitate ABSOLUT. Andy Warhol va avea loc pe 13 noiembrie, la ora 21:00 și va fi găzduită de Laboratorul de Cocktailuri.

WebCultura vă pune la dispoziție două invitații duble la această petrecere.

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia lor este să ne spuneți până marți, 11 noiembrie, ora 24:00, prin intermediul unui comentariu la acest articol, ce înseamnă pentru voi un moment absolut Puteți să scrieți câteva cuvinte, sau puteți lăsa un link spre o imagine, un moment filmat care vă place sau o poezie (nu neapărat creații proprii). Voi decideți. Iar câștigătorii celor două invitații duble îi vom decide împreună miercuri, 12 noiembrie.

Actualizare: Andra și Andreea Moldoveanu au câștigat, fiecare, câte o invitație dublă.

[citat]ABSOLUT. Andy Warhol[/citat]

este o ediție limitată dedicată creativității, curentului pop art și fructuoasei colaborări cu excentricul artist Andy Warhol. Pictura originală inspirată de sticla ABSOLUT. poate fi admirată într-un muzeu, însă, prin această ediție limitată, ABSOLUT. face arta lui Andy Warhol accesibilă tuturor.

ABSOLUT. Andy Warhol este cadoul perfect pentru pasionații de artă contemporană. Ediția limitată ABSOLUT. Andy Warhol poate fi cumpărată doar online, prin magazinul Emag.ro.

[citat]Andy Warhol.[/citat]

Una dintre marile personalități ale artei contemporane, Andy Warhol a fost primul artist care s-a îndrăgostit de sticla de Absolut: “Ador această sticlă, îmi doresc să fac ceva cu ea…”, a exclamat artistul din primul moment în care a văzut-o. Așa că, în 1986, a recreat sticla emblematică printr-un design negru cu detalii albastre, roz și galbene, specifice curentului pop art. Această pictură a însemnat pentru Absolut. începutul unei frumoase prietenii cu artiști contemporani de renume, de la Keith Haring și Annie Liebovitz la Swedish House Mafia și Icona Pop, care l-a transformat în promotorul arte moderne de astăzi.

[citat]Nicky Siano.[/citat]

Curentul pop art a fost puternic inspirat de febra anilor ‘70, cel mai bine surprinsă de atmosfera legendarul Studio 54, pe care Andy Warhol îl frecventa. Studio 54, acest epicentru al vieții sociale newyorkeze, este locul în care artistul l-a cunoscut pe Nicky Siano, supranumit primul DJ superstar din lume și invitatul special al petrecerii de lansare ABSOLUT. Andy Wahol în România. Cunoscut pentru abordarea eclectică a hiturilor disco pop ale vremii, Nicky Siano s-a făcut remarcat de la o vârstă fragedă pe scena muzicii de club din acea perioadă, fiind cel care a înființat la doar 17 ani, renumitului club The Gallery. Acesta a jucat un rol important în conturarea conceptului din jurul Studio 54, unde a revoluționat muzica de club prin împletirea dintre disco și house.

Introdus în scenă de artistul local Fouchat, Nicky Siano va readuce atmosfera cosmopolită a anilor ‘70, cu care Andy Warhol adora să se delecteze, la petrecerea de lansare a ediției limitate ABSOLUT. Andy Warhol. Aceasta va fi găzduită de Laboratorul de Cocktailuri și va avea loc pe 13 noiembrie, la ora 21:00. Accesul la eveniment se va face doar pe bază de invitație.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

9 comentarii

 1. Azi 10.11.2014 fac 27 de ani. In urma cu 5 ani am avut prima petrecere in club si am avut 30 de invitati, anul urmator aceeasi oameni acelasi motiv si am continuat asa 5 ani la rand creand un eveniment important pentru toti si indiferent de situatie toti si-au facut timp si au aparut la petrecere. Ziua mea nu mai e doar ziua mea e un etalon al prieteniei pentru ca, cu greu aduni intr-o singura seara toti prietenii pe care ii ai si cu greu ii pastrezi. Acest Moment este un moment absolut pentru mine sa vezi ca an de an ai in jurul tau aceeasi oameni frumosi la bine si la greu.

 2. Irina Anghel

  Un moment absolut e atnci cand dansezi pe melodia preferata… like nobody’s watching.

 3. Diana Oancea

  Momentul absolut este atunci cand esti inconjurat de toti prietenii tai in momentele importante din viata.

 4. mihaela

  O seara cu prietenii.muzica buna si o stare de spirit perfecta

 5. Andreea Moldoveanu

  Un moment absolut ar fi o seara in Studio54 pe muzica lui Nicky Siano pe care dansau Andy Warhol, Edie Sedgwick, Elizabeth Taylor, Salvador Dali, Diana Ross, Truman Capote si multi altii.
  http://www.youtube.com/watch?v=ZwJp8UDTdA4

  1. Andreea Moldoveanu

   Ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea care a fost ieri, pe 10 Nov.

Adaugă comentariu