Cerul mototolit deasupra noastră

“Cerul se schimbă. Constant. Ca și când nu ar fi vreodată satisfăcut de propriul design, de propria culoare și formă și de textura norilor.”

“Asemeni unui scriitor care niciodată nu este mulțumit de propriile fraze, cuvinte și idei. Aruncând din ce în ce mai multe coli mototolite, construind un morman al pierderii și ideilor abandonate.”

“Însă uneori este chiar merită să rupem acest ciclu și să ne oprim pentru un moment pentru contempla și a reflecta asupra planurilor abandonate și a putea construi ceva nou.”

“Scopul meu este acela de a invita privitorul să zăbovească asupra lucrărilor mele, să se liniștească și, poate, să contemple. Și poate voi putea atinge acest scop coagulând cele două elemente: Papersky (paper – hârtie; sky -cer).”

Lucrări și gânduri expuse de artisul Florian Mueller în cadrul ciclului de fotografii Papersky.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu