Aventurile unor oameni foarte, foarte mici

Se spune că nu este frumos să te joci cu mâncarea. Ei bine, fotograful american Christopher Boffoli exact asta face. Și construiește o lume absolut încântătoare.

“Figurinele pe care le folosesc sunt destinate trenulețelor electrice. Într-un anume fel, există sentimentul că ești un fel de zeitate care putere de decizie asupra unei întregi lumi și o poate rearanja în concordanță cu propriile capricii. Dar, oricât de încurcată ar putea să fie lumea reală, totul este curat și perfect în lumea micilor figurine destinate trenulețelor electrice.”

Dacă vreți, lumea creată de Christopher Boffoli este varianta optimistă a lumii create, tot din mici figurine, de Isaac Cordal. Vă invit să ne descrețim frunțile împreună!

Mai multe imagini pe site-ul lui Christopher Boffoli.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu