Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fotografiile sarutului perfect

Despre identitate, cu nostalgie

Undeva, în lume, amintirile unor oameni se scurg asemenea unor lacrimi de viață. Aceasta este povestea unui sat necunoscut numit...

Continuare...


Powered by

Fotografiile sarutului perfect

Sorin Tudorde @
21 November 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Sărută ca și când ar fi pentru întâia oară, sărută ca și când ar fi pentru ultima oară…

Oare câți dintre noi mai sunt astăzi capabili să simtă un sărut? Să-l simtă cu adevărat, să-l simtă cu fiecare monadă și cu fiecare celulă. Să-l conștientizeze dincolo de conștiință. Și să se contopească, prin el, dincolo de contopirea buzelor. Am uitat Sărutul pentru că, din prea multă comoditate, am uitat cât de prețioasă este Viața.

Fotografiile cuprinse în galeria următoare sunt realizate în 1944, în New York, în gara Pennsylvania, de către unul dintre cei mai mari fotografi ai tuturor timpurilor: Alfred Eisenstaedt. Sunt fotografii ale soldaților americani care, după o scurtă permisie, își sărută iubitele și soțiile înainte de a pleca din nou în Marele Război. Săruturi pline de pasiune, săruturi vinovate, săruturi temătoare, săruturi de dor…

(click pe imagini pentru mărire)

(via Life)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Maria Ibolya Mos

    Sinteti cea mai interesanta revista. Succes in continuare, marika

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.