Fotografiile sarutului perfect

Sărută ca și când ar fi pentru întâia oară, sărută ca și când ar fi pentru ultima oară…

Oare câți dintre noi mai sunt astăzi capabili să simtă un sărut? Să-l simtă cu adevărat, să-l simtă cu fiecare monadă și cu fiecare celulă. Să-l conștientizeze dincolo de conștiință. Și să se contopească, prin el, dincolo de contopirea buzelor. Am uitat Sărutul pentru că, din prea multă comoditate, am uitat cât de prețioasă este Viața.

Fotografiile cuprinse în galeria următoare sunt realizate în 1944, în New York, în gara Pennsylvania, de către unul dintre cei mai mari fotografi ai tuturor timpurilor: Alfred Eisenstaedt. Sunt fotografii ale soldaților americani care, după o scurtă permisie, își sărută iubitele și soțiile înainte de a pleca din nou în Marele Război. Săruturi pline de pasiune, săruturi vinovate, săruturi temătoare, săruturi de dor…

(click pe imagini pentru mărire)


(via Life)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Maria Ibolya Mos

    Sinteti cea mai interesanta revista. Succes in continuare, marika

Adaugă comentariu