Zece legi bizare despre bărbați și femei

America, țara tuturor posibilităților.

În orașul Alexandria (din statul Minnesota) o hotărâre a administrației locale prevede că unui bărbat îi este interzis orice contact sexual cu soția sa dacă răsuflarea îi miroase a usturoi sau ceapă. Usturoiul și ceapa nu sunt însă păcatele capitale: o altă lege locală prevede că unui bărbat căruia îi miroase gura a pește îi este interzis să aibă contact sexual cu orice femeie.

În orașul Logan County (Colorado) este pedepsită cu închisoarea sărutarea unei femei care doarme, indiferent dacă este soția sau doar prietena “făptașului”.

În statul american Iowa dacă un bărbat săruta o femeie mai mult de cinci minute neîntrerupte, fapta se considera infracțiune, iar bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea.

În orașul Eureka (din starul Nevada) legea interzice ca un bărbat cu mustață să sărute o femeie.

În statul american Vermont orice femeie care vrea să poarte o proteză dentară este nevoită să prezinte acordul scris și semnat al soțului.

În orașul St. Louis (Missouri) unui bărbat îi este interzis prin lege să salveze o femeie aflata în pericol dacă aceasta este îmbrăcată în pijamale.

În orașul Oxford (Ohio) există o lege care interzice oricărei femei să se dezbrace în fața unei fotografii care reprezintă un bărbat.

În orașul Willowdale (Oregon) unui bărbat care face dragoste cu o femeie îi este interzis prin lege sa înjure sau să blesteme pe durata întregului act sexual.

În orașul Conorsville (Wisconsin) unui bărbat care face dragoste cu o femeie îi este interzis prin lege să tragă cu o armă de foc în momentul în care partenera sa se apropie de orgasm.

În orașul Tremorton (Utah) este pedepsită cu închisoarea orice femeie care va face dragoste cu un bărbat în interiorul unei ambulanțe.

legi-sarut

(sursa)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu