YouTube Symphony Orchestra 2011

Anul trecut, 101 muzicieni, din 33 de ţări, au încărcat pe YouTube clipuri video cu propriile performanțe artistice pentru a participa la YouTube Symphony Orchestra 2011.

Aleși cu ajutorul unor orchestre de renume din întreaga lume şi de comunitatea YouTube, muzicienii au luat parte la un concert extraordinar dirijat de laureatul Grammy Michael Tilson Thomas şi transmis, în direct pe YouTube, de la Opera din Sydney. Astăzi, concertul este online. Vă invităm, prin urmare, la un concert de aproape trei ore de muzică clasică, incluzând piese de Berlioz, Bach, Mozart, Stravinski și Schubert.

Interesant: pe pagina proiectului puteți să vedeți care este componența orchestrei după instrumente muzicale și puteți participa la un experiment de realitate virtuală.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu