Tu cât timp din viață ți-ai irosit pe facebook?

Trei proiecte online care ne plac.

1. O aplicație care îți spune cât timp din viață ți-ai irosit pe Facebook. Pentru a celebra zece ani de la lansarea rețelei sociale (Facebook a fost lansată pe 4 februarie 2004), Time.com a lansat o aplicație care calculează, cu aproximație, timpul petrecut pe Facebook. Așadar, tu cât timp ai irosit până acum?

2. Desenează pe Lună! Artistul chinez Ai Wei Wei a lansat, în colaborare cu artistul danez Olafur Eliasson, Moon – un proiect interactiv care îți permite să desenezi pe Lună (o Lună virtuală, firește).

“Fii și tu parte dintr-o comunitate tot mai mare pentru a celebra modul în care exprimarea creativității transcende granițele externe și constrângerile interne. Suntem împreună în această lume. Ideile, vântul și aerul nu pot fi oprite de nimeni.”

3. Și, în final: un test de cultură cinematografică pentru adulți. 🙂

facebook

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu