Teatrul de Sufragerie vă așteaptă “Acasă”

Sambata, 23 martie, de la ora 20:00, noi va asteptam cu mare drag ACASA, la spectacolul Ruxandrei Coman pe textul lui Stefan Caraman, in regia lui Razvan Ropotan.

În seara asta ţi se serveşte numai Ruxandra Coman jucând rolul Ruxandrei Coman. O fată extreme de vie, gata să îţi fie prieten de nădejde și să-şi împărtăşească poveştile cele mai intime cu tine. Tu trebuie să fii deschis numai. Şi să îţi dai voie să faci orice. La teatru, jena este un sentiment interzis…

Intim. Incomod. Interzis minorilor sub 18 ani. Durata: 60 de minute. Spectacol aflat în selecția oficială a Festivalului Internațional de Teatru Sibiu, 2012. Nominalizare pentru cea mai bună actriță în cadrul Maratonul Teatrului Independent 2012. Nominalizare pentru cea mai bună actriță în cadrul IFest 2012.

Spectacolul este oferit de Teatrul de Sufragerie si realizat din contribuția personală a artiștilor, de aceea avem nevoie de sprijinul vostru pentru ca el să continue. Ceaiul casei din ghimbir proaspat si iasomie, alaturi de un dulce bun din cuptorul gazdei.

Participarea in limita a 20 de locuri disponibile. 40 de lei/persoana (consumatia inclusa) Pentru bilete si detalii teatruldesufragerie@gmail.com, bilete online www.iabilet.ro. Teatrul de Sufragerie, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Tel: 0734.397.375.www.teatruldesufragerie.ro.

Vii la Teatrul de Sufragerie, la noi acasă ca la tine acasă, te descalţi, iei un loc pe perna, sau chiar pe un fotoliu, E cald si colorat si vesel. Servesti un ceai cald cu ghimbir sau iasomie si prajturi de casa. Şi te trezeşti că cineva îţi vorbeşte. Chiar ţie si doar celorlalti 19 spectatori care pot fi prietenii tai. O experienţă unică, intimă, personală. Un altfel de teatru, un altfel de spectacol. ACASA. Este un transfer de emoţie ca într-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Aşa că lasă-te purtat de poveste. Deja îi aparţii. Sau ea îţi aparţine ţie?

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu