Teatrul de Sufragerie prezinta: My secret dreams…

Concert de jazz cu Viorica Pintilie (voce) si Liviu Negru (chitara). Sambata 16 martie ora 20.00.

Va invitam la o seara speciala de unplugged jazz condimentata cu blues si bossa nova  la noi in Sufragerie..stam jos pe perne intr-o atmosfera intima si calda langa cativa oameni frumosi. In aburii unui ceai aromat pregatit de gazda si a unor bunatati din cuptor, pe acorduri subtile de chitara, ne lasam “ambetati” de o voce suava care ni se asaza alaturi, ni se destainuie prin muzica si ne invita la visare.

Viorica Pintilie nu este doar o voce, ci o prezenta speciala, care te face sa simti altfel prin felul in care ea se transpune in muzica. Caci ai senzatia ca iti stie povestea si ti-o canta. Doar tie. Canta, improvizeaza si joaca fiecare piesa pe care o interpreteaza, cu multa pasiune si drag de oameni. Alaturi de Liviu Negru, un chitarist foarte talentat, formeaza un cuplu muzical perfect pentru un moment pe care vei dori sa il porti cu tine in suflet si dupa.

Intrarea 50 de lei/persoana (consumatia inclusa in pret). Doar 25 de locuri disponibile. Rezervarile se fac doar cu plata in avans, la sediul Teatrului de Sufragerie, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51 sau online www.iabilet.ro. Detalii la tel: 0734.397.375 si www.teatruldesufragerie.ro.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu