Jazz pentru vaci

Cum se poate promova o trupă de jazz prin intermediul unei cirezi de vaci melomane.

Trupa americană de jazz The New Hot 5 are cel mai vizionat videoclip de muzică de jazz în stil Dixieland din întreaga istorie a YouTube. Și aceasta nu e tot: conform statisticilor, același videoclip este și cel mai bine evaluat videoclip de Dixieland de pe YouTube.

Care a fost rețeta acestui succes? O cireadă de vaci: aflați într-un turneu în Franța, cei de The New Hot 5 s-a amuzat concertând în fața vacilor. Care au apreciat jazz-ul, după cum veți vedea, într-un mod neașteptat. Un motiv suficient pentru trupă de a se promova pe plan internațional inclusiv prin titlul noului lor album: Jazz for Cows.

Și, dacă tot e să ne amuzăm, iată și o scurtă animație destinată acelora care apreciază umorul negru. Așadar: v-ați întrebat vreodată ce se întâmplă cu copiii obraznici de pe lista lui Moș Crăciun? Ei bine, îi vizitează Krampus. Un personaj de care chiar este bine să te ferești!

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu