Targul de Florii la MTR

De vineri, 15 aprilie, până duminică, 17 aprilie, meşteri din toate zonele ţării vin să sărbătorească Floriile la Muzeul Ţăranului Român.

Olari, fierari, cioplitori, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar şi ţesătoare, împletitoare, încondeietoare vor veni la Târgul de Florii de la MŢR cu: obiecte din lemn, ceramică, ţesături, jucării, instrumente muzicale, podoabe, ouă încondeiate, mobilier pictat, icoane.

De-ale gurii puteţi târgui: suc de mere, cofeturi din Teleorman, turtă dulce de Harghita, kürtös kalács, halviţă, magiun de prune din Topoloveni, miere de albine şi lăptişor de matcă, polen şi propolis, ierburi de leac, pălincă de Bihor şi vin, mâncăruri de post la Clubul Ţăranului. Nu vor lipsi nici florile fel de fel, colorate şi parfumate cum numai în aprilie găsim.

Prin târg: demonstraţii de încondeiat ouă; atelier de olărit – oale, blide şi ulcele învârtite la rotă de meşterul popular Jorj Dimitriu; atelier de legătorie cu hârtierul Răzvan Supuran; expoziţie de pictură naivă din Moldova a meşterilor Ioan Măric şi Gheorghe Ciobanu, în Clubul Ţăranului; Trupa de copii a atelierului de teatru de la MŢR, coordonat de Beatrice Iordan, va susţine piesa de teatru de animaţie Zâna din Stejarul cu trei crengi duminică, 17 aprilie, ora 12:30; alte muzici şi voie bună.

Preţ bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenţi, pensionari)

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu