S-au deschis înscrierile pentru 48 Hour Film Project Brașov 2013!

Cea mai mare competiție internațională de scurtmetraje revine la Brașov în weekendul 16 -18 august 2013.

Realizatori de film din țară și străinătate, amatori sau profesioniști, vor concura pentru a afla cine poate face cel mai bun scurtmetraj, în doar 48 de ore.

Organizat în peste 100 de oraşe din întreaga lume, 48 Hour Film Project este o competiţie de creaţie de film, contracronometru, care stimulează creativitatea, munca în echipă şi îi provoacă pe participanţi să dezvolte o producţie de calitate şi originală într-un timp scurt.

Misiunea 48 Hour Film Project este de a încuraja dezvoltarea producţiei și a cineaștilor. Prin acest festival/concurs, cei din domeniu trec peste ezitările legate de o producție și ajung să facă filme. Cu toate că limita de timp plasează o restricţie neobişnuită realizatorilor filmului ea este, totodată, eliberatoare deoarece îi încurajează să pună accentul mai mult pe “a face” decât pe “a vorbi”.

Vrei să-ți antrenezi abilitățile de realizator de film vara acesta? Fă-ţi o echipă de producţie şi acceptă provocarea 48 Hour Film Project Brașov. Înscrie-te pe www.48hourfilm.com/brasov până în data de 12 august a.c. sau caută o echipă căreia să i te alături.

Ajuns la cea de-a treia ediție, 48 Hour Film Project Brașov a adunat în fiecare an peste 150 de participanți, autori de film independent. Află acum ce trebuie să faci ca să participi la concurs.

Filmele câştigătoare au şansa să intre în competiţia internaţională, alături de filme din întreaga lume, pentru titlul “Best 48 Hour Film 2013” şi să câştige marele premiu de 5000 $. Zece din cele mai bune filme din turul 2013 vor fi proiectate la Festivalul de Film de la Cannes, în cadrul Short Film Corner 2014.

Pentru informaţii suplimentare, întrebări sau sugestii ne găseşti la brasov@48hourfilm.com sau pe Facebook.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu