Vrei să scapi de șoareci? Votează o pisică!

Încă o dovadă că, după au cucerit Internetul, pisicile vor conduce lumea.

Pe 7 iulie 2013, onorabilul domn Morris s-a prezentat în cursa electorală pentru ocuparea postului de primar al orașului Xalapa, capitala provinciei mexicane Veracruz. Și, chiar dacă nu a câștigat alegerile, numărul de voturi pe care l-a adunat l-au determinat să continue cariera politică. Și plănuiește să candideze din nou, fără a exclude posibilitatea de a viza chiar funcția de președinte al țării. Și o precizare: domnul Morris este un motan. Iată unul dintre spoturile sale electorale.

Și iată și unul dintre afișele electorale și un buletin de vot.

Și, pentru a vă convinge că nu este o glumă, puteți afla mai multe despre campania domnului Morris de pe pagina de pe pagina de facebook a candidatului. Și chiar mai mult: găsiți aici o scurtă listă de alte animale (la propriu) care au câștigat alegerile. Și sunt politicieni în funcție. 🙂

Pe când vom găsi o pisică suficient de curajoasă și în România?

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu