Vrei să scapi de șoareci? Votează o pisică!

Încă o dovadă că, după au cucerit Internetul, pisicile vor conduce lumea.

Pe 7 iulie 2013, onorabilul domn Morris s-a prezentat în cursa electorală pentru ocuparea postului de primar al orașului Xalapa, capitala provinciei mexicane Veracruz. Și, chiar dacă nu a câștigat alegerile, numărul de voturi pe care l-a adunat l-au determinat să continue cariera politică. Și plănuiește să candideze din nou, fără a exclude posibilitatea de a viza chiar funcția de președinte al țării. Și o precizare: domnul Morris este un motan. Iată unul dintre spoturile sale electorale.

Și iată și unul dintre afișele electorale și un buletin de vot.

Și, pentru a vă convinge că nu este o glumă, puteți afla mai multe despre campania domnului Morris de pe pagina de pe pagina de facebook a candidatului. Și chiar mai mult: găsiți aici o scurtă listă de alte animale (la propriu) care au câștigat alegerile. Și sunt politicieni în funcție. 🙂

Pe când vom găsi o pisică suficient de curajoasă și în România?

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu