F64: cel mai mare magazin foto din sud-estul Europei

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

F64 a deschis cel mai mare magazin foto din sud-estul Europei în b-dul Unirii, nr.45, București.

Cel mai mare magazin foto din sud-estul Europei are 1300 mp și a fost deschis de compania F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România și deținătorul celui mai mare magazin online de profil de pe piața autohtonă. Spaţiul comercial recent lansat este împărţit pe zone de interes: studio foto, spaţiu expoziţional, loc de relaxare – acvariu, bibliotecă foto, spaţiu creativ şi un loc de joacă pentru prichindeii clienţilor care vizitează magazinul.

“Magazinul din Bd. Unirii 45 reprezintă noul concept-store F64 şi aşteptăm ca numărul clienţilor care îi vor trece pragul să se apropie de 10.000 pe lună. Spaţiul comercial are capacitatea de a expune un număr de aproximativ 5000 de produse. De-a lungul anului am colaborat excelent cu marii producători de echipamente şi accesorii foto-video, în acest moment vom expune în magazin produse de la 100 de branduri.” (Marian Alecsiu, manager general F64)

“F64Studio îşi propune să aprofundeze necesităţile fotografilor, punându-le la dispoziţie orice material, de la un simplu trepied la cele mai performante aparate şi accesorii pentru studio. Datorită personalului specializat, vă putem consilia şi învăţa despre rolul unui filtru de polarizare, dar şi despre o cameră compactă, potrivită pentru distracţie. Nu în ultimul rând, stocurile generoase vă permit să alegeţi dintr-o gamă largă, orice obiect fiind la dispoziţia celor ce vor să probeze înainte de a lua o decizie” (Marian Alecsiu)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu