Și atunci Dumnezeu a creat fotograful

Despre Creație, cu creativitate.

“Iar în cea de-a opta zi, Dumnezeu a privit în jos, spre planificatul său colț de rai și a spus: “Am nevoie de un documentarist”. Așa că Dumnezeu a creat fotograful.

Dumnezeu a spus: “Am nevoie de cineva dornic să se trezească înainte de ivirea zorilor, să se poată avea de a face cu modelele, să lucreze în camere de lumină și camere obscure, să lucreze cu modelele iar, să ia cina și apoi să meargă în oraș pentru a rămâne, dincolo de miezul nopții, la o nuntă”. Așa că Dumnezeu a creat fotograful.

“Am nevoie de cineva cu mâini suficient de ferme pentru a ține aparatul foto, dar totuși suficient de delicate pentru a regla focalizarea.” Așa că Dumnezeu a creat fotograful.

Dumnezeu a spus: “Am nevoie de cineva dornic să stea în picioare noaptea întreagă pentru a edita noile fotografii, chiar știind că 98% dintre ele nu sunt bune și care apoi să-și șteargă lacrimile și să-și spună «Poate la anul!»”. Așa că Dumnezeu a creat fotograful.

Dumnezeu trebuia să aibă pe cineva dornic dornic să călătorească la capătul Pământului în cea mai mare viteză pentru a obține fotografia în timpul orei magice. Așa că Dumnezeu a creat fotograful.

Cineva capabil să țină familia unită cu legăturile duios-puternice ale împărtășirii, cineva care râde și apoi suspină și apoi răsunde cu ochi zâmbitori când fiul său că vrea să-și petreacă întreaga viață făcând ceea ce face și tatăl său. Așa că Dumnezeu a creat fotograful.”

Un spot Chrysler realizat de către Mosaic pentru Super Bowl 2013, care parodiază spotul de anul trecut – Și Dumnezeu a făcut un fermier.

(via PetaPixel)

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu