Și atunci Dumnezeu a creat fotograful

Despre Creație, cu creativitate.

“Iar în cea de-a opta zi, Dumnezeu a privit în jos, spre planificatul său colț de rai și a spus: “Am nevoie de un documentarist”. Așa că Dumnezeu a creat fotograful.

Dumnezeu a spus: “Am nevoie de cineva dornic să se trezească înainte de ivirea zorilor, să se poată avea de a face cu modelele, să lucreze în camere de lumină și camere obscure, să lucreze cu modelele iar, să ia cina și apoi să meargă în oraș pentru a rămâne, dincolo de miezul nopții, la o nuntă”. Așa că Dumnezeu a creat fotograful.

“Am nevoie de cineva cu mâini suficient de ferme pentru a ține aparatul foto, dar totuși suficient de delicate pentru a regla focalizarea.” Așa că Dumnezeu a creat fotograful.

Dumnezeu a spus: “Am nevoie de cineva dornic să stea în picioare noaptea întreagă pentru a edita noile fotografii, chiar știind că 98% dintre ele nu sunt bune și care apoi să-și șteargă lacrimile și să-și spună «Poate la anul!»”. Așa că Dumnezeu a creat fotograful.

Dumnezeu trebuia să aibă pe cineva dornic dornic să călătorească la capătul Pământului în cea mai mare viteză pentru a obține fotografia în timpul orei magice. Așa că Dumnezeu a creat fotograful.

Cineva capabil să țină familia unită cu legăturile duios-puternice ale împărtășirii, cineva care râde și apoi suspină și apoi răsunde cu ochi zâmbitori când fiul său că vrea să-și petreacă întreaga viață făcând ceea ce face și tatăl său. Așa că Dumnezeu a creat fotograful.”

Un spot Chrysler realizat de către Mosaic pentru Super Bowl 2013, care parodiază spotul de anul trecut – Și Dumnezeu a făcut un fermier.

(via PetaPixel)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu